Volledig aanbod instrumentatie

Samen naar een oplossing zoeken

Gespecialiseerde medewerkers

Home / Niveausensor

Niveausensor

Bent u op zoek naar een niveausensor die u informatie levert over het niveau van het water in tanks, rivieren of andere vloeistofcontainers binnen uw bedrijf? Dan zit u goed bij BIP Elneo uit Olen, vlak bij Mechelen. U kiest bij ons uit een ruim aanbod aan instrumentatie en rekent op professioneel advies van onze vakkundige medewerkers. Wij denken steeds mee met onze klanten en hun applicatie en zoeken samen naar een oplossing. U vindt hier zeker de niveautransmitter die u nodig heeft!

Bent u benieuwd naar meer?

Bekijk al onze producten

Een niveausensor in verschillende soorten en maten

Niveausensoren maken al jaren deel uit van de productieprocessen in tal van sectoren. U kunt bij ons terecht voor een niveausensor van Keller in verschillende uitvoeringen. De kabellengte, het drukbereik en het uitgangssignaal van de niveausensor, wij kunnen bijna alles op maat maken. Kiest u voor een digitale niveausensor via RS485 of SDI-12? Dan kunt u deze in combinatie met een modemlogger ook draadloos uitlezen. Gaat u liever analoog te werk? Dan vindt u hier ook zeker wat u zoekt. Wij bieden u een zo volledig mogelijk aanbod aan, zodat u steeds het juiste product vindt aan een correcte prijs.

Betrouwbare partner

Werkt u graag met het materiaal van Keller? Keller is een Zwitserse fabrikant van druksensoren en andere apparatuur om druk te meten. Verder is het een van onze partners. Wij zijn voor Keller exclusief verdeler in België. U vindt bij ons dus ook andere producten van dit merk, zoals bijvoorbeeld waterpeilmeters, een Keller druksensor of een Keller datalogger.

Niveau sensor - BIP Elneo
Brochure - BIP Elneo

Vraag informatie over de verschillende modellen

Weet u niet welk soort niveausensor u moet afschaffen voor de werkzaamheden binnen uw bedrijf? Neem dan contact op met BIP Elneo uit Olen, niet ver van Mechelen, en vraag aan onze medewerkers informatie over de verschillende modellen. Wij vertellen u graag voor welke niveausensor u het best kunt kiezen. Heeft u vragen? Stuur dan een e-mail naar info.bip@elneo.com of bel naar 014257550. Wij helpen u zo snel mogelijk verder.