Rectus-snelkoppeling 

Werkt u graag met producten van het merk Rectus en bent u op zoek naar een robuuste snelkoppeling? Dan moet u bij B.I.P. Elneo uit Olen zijn. Wij zijn verdeler van verschillende merken, waaronder Rectus. Deze toonaangevende fabrikant is onze betrouwbare partner voor snelkoppelingen en maakt deel uit van de Parker Hannifin Group. U vindt in ons uitgebreide productgamma dus zeker snelkoppeling van Rectus die u nodig heeft.


Heeft u vragen over onze Rectus snelkoppelingen?

Complete oplossingen

Dynamische Bedrijf

Ultiem maatwerk

Kies voor een Rectus-snelkoppeling

U kunt kiezen voor een snelkoppeling in rvs, messing of een ander materiaal. Deze snelkoppelingen zijn verkrijgbaar met zowel enkelzijdige als dubbelzijdig afsluitende koppelingen. U kunt steeds terecht bij onze gespecialiseerde medewerkers voor persoonlijk advies. Samen zoeken we naar het gepaste materiaal aan een goede prijs-kwaliteit. U kunt hiernaast ook bij ons terecht voor een Fitok- koppeling. Daarnaast vindt u in ons assortiment eveneens precisiebuizen in combinatie met koppelingen zoals dubbele snijringkoppelingen.

Odoo • Tekst en afbeelding

Geïnteresseerd in onze producten?

Odoo + afbeelding en tekst

Koop producten van dit merk

Wilt u een snelkoppeling kopen van het merk Rectus? Dan zit u goed bij B.I.P. Eneo. Wij kopen en verkopen instrumenten van verschillende fabrikanten en voorzien onze klanten van een uitgebreid gamma. U rekent steeds op uitgebreid en professioneel advies, bij welk product, zoals een tubing voor waterstof, u ook nodig heeft. Heeft u vragen over een specifieke snelkoppeling? Bel dan naar +32 14 25 75 50 of stuur een e-mail naar info.bip@elneo.com. Wij helpen u zo snel mogelijk verder.