Onze producten

Ultrasone debietmeter

Bent u op zoek naar een ultrasone debietmeter voor lucht of vloeistoffen of een debietmeter voor gassen? Met verschillende technologieën zoals ultrasoon, thermisch, vortex, elektromagnetische flowmeters, alsook via verschildruk, hebben wij bij BIP Elneo in Olen, dicht bij Mechelen, voor de meest uiteenlopende applicaties een oplossing. Ontdek meer over onze ultrasone debietmeter en andere debietmeters voor gassen en vloeistoffen.

Ultrasone debietmeter 


Kies een ultrasone debietmeter voor lucht of vloeistoffen via draagbare meters met montage langs de buitenkant of vaste montage. De ultrasone debietmeter is ook beschikbaar in ATEX. 


Débitmètres à ultrasons

Rotameter of VA-Meter 

Rotameters of VA-meters zijn héél eenvoudige mechanische debietmeters. Ze kunnen gebruikt worden voor zowel gassen als vloeistoffen. Ze geven een visuele indicatie zonder voedingsspanning.


Rotamètres

Debietmeters voor gassen 


Thermische gasmassaflowmeters en -controllers (een flowmeter met een geïntegreerd regelklepje) die zijn gebaseerd op het bypass concept worden generaliserend “MFC’s” (MassFlowController) genoemd. De RED-Y debietsmeters zijn in het bijzonder geschikt voor kleinere gasstromen. De kleinste volle schaal waarde is 25 mln / min, de grootste 450 ln / min. MFC’s zijn heel economische instrumenten! De standaarduitvoering van Voegtlin is de Smart Series, die eventueel ook in systemen gebouwd kan worden om bijvoorbeeld branders te regelen of om gasmengsels te maken. In farmaceutische toepassingen kan geschakeld worden tussen de verschillende gassen die gebruikt worden om bioreactoren aan te sturen. Voor meer industriële applicaties is een IP-67 versie beschikbaar die ook voor ATEX zone 2 toepassingen ingezet kan worden. De Compact Series kan 24 VDC extern of batterij gevoed zijn. Het instrument kan ingesteld worden via een aanraakscherm en optioneel uitgevoerd met een handbediend precisie regelventiel. Het programma van Vögtlin omvat bovendien een serie “Pressure Controllers”. Die instrumenten regelen niet de flow, maar  de druk . De basis van de instrumenten is een druktransmitter, die gekoppeld wordt aan een flowregelaar.

Débitmètre à ultrasons

Elektromagnetische debietmeting 

De elektromagnetische debietmeter is de meest gebruikte flowmeter voor geleidende vloeistoffen. Prijs-technisch de beste oplossing voor (afval)water.

Débitmètres électromagnétiques

                    Debietmeting via verschildruk 

                    Debietmeting via verschildruk is de meest gebruikte flowmeting geschikt voor vloeistoffen, gassen en stoom. Pitotbuis, orifice, venturi, nozzle, V-cone etc. zorgen voor een verschildruk die via een verschildruktransmitter een debiet zal meten.


                    Pression différentielle

                    Stel ons gerust verdere vragen

                    Als u nog meet informatie wenst over onze ultrasone debietmeter of een debietmeter voor gassen, mag u ons altijd vragen stellen. We geven u met plezier meer uitleg. We hebben ook andere systemen voor de  niveaumeting van vloeistoffen . Ook voor  samplingsystemen zit u goed bij ons. Neem contact op met  ons bedrijf  in Olen, dicht bij Mechelen, voor verdere vragen over de ultrasone debietmeter door het contactformulier in te vullen of een e-mail te sturen naar info.bip@elneo.com .

                    Hebt u een project? Laten we erover praten!