Keller-druksensor

Een Keller-druksensor staat zeer hoog aangeschreven als het om kwaliteit gaat. Een Keller-druktransmitter wordt ook wel een van de meest stabiele en betrouwbare druksensoren genoemd. U kunt in het ruime assortiment van B.I.P. Elneo uit Olen kiezen uit verschillende modellen. Weet u niet goed welk model u moet kiezen? Vraag dan advies aan onze gespecialiseerde medewerkers. Zij staan u graag te woord en zoeken samen met u naar een instrument dat prijstechnisch correct is en dat u een oplossing kan bieden. 


Heeft u vragen over onze Keller druksensoren?

Complete oplossingen

Dynamische Bedrijf

Ultiem maatwerk

Kies de Keller-druksensor die u nodig heeft

Keller heeft zich ontwikkeld tot de grootste en meest innovatieve fabrikant ter wereld. Als u kiest voor een druksensor van marktleider Keller, dan maakt u de juiste keuze. U vindt bij ons voor elke applicatie de gepaste druksensor. De Serie M5-druksensor van Keller bijvoorbeeld is ontworpen voor héél dynamische metingen tot 50kHz. U kunt ook kiezen voor een sensor die gebruikt kan worden in explosiegevaarlijke zones. Ook als u op zoek bent naar een exemplaar voor farmaceutische toepassingen zit u goed bij ons. Bent u tevreden van het merk Keller en zoekt u naast een druksensor nog naar andere instrumenten? Bekijk dan zeker eens de niveausensoren van het merk.

Odoo • Tekst en afbeelding

Geïnteresseerd in onze producten?

Odoo + afbeelding en tekst

Neem contact met ons op

Heeft u interesse in een kwaliteitsvolle Keller-druksensor of drukmeter voor waterstof? Krijgt u graag eerst wat meer informatie over dat product vooraleer u tot een aankoop overgaat? Neem dan contact op met B.I.P. Elneo. Onze gespecialiseerde medewerkers laten u graag kennismaken met de Zwitserse partner Keller en informeren u over deze betrouwbare druksensor. Stuur gerust een e-mail naar info.bip@elneo.com of bel naar +32 14 25 75 50. Wij helpen u meteen verder en staan u graag te woord.