Onze producten

Niveau

Van gewone analoge niveaumeting tot high end niveaumeting in grondwater.

Voor elke applicatie hebben wij een gepaste niveausensor. Ontdek onze referenties hier.

Keller® niveaumeters en dataloggers 

Een zeer breed programma niveausensoren (analoog en digitaal), grondwater en riooloverstort dataloggers en telemetrie systemen.

Voor elke waterstandsmeting, van welke aard dan ook, kan Keller u een oplossing bieden.

Van « gewone » analoge niveaumeting tot high end niveaumeting in grondwater, meetmetten of riool overstorten op basis van telemetrie, (GPRS – IOT – Lora).

Zie onze referentie met Keller sensoren in sluizencomplex.

Jauges de niveau et dataloggers Georgin

Bypass niveau-indicator 

De niveaumeter van het model BNA bestaat uit een bypasskamer die, als communicerende buis, zijdelings via ten minste 2 procesaansluitingen (geflensd, geschroefd of gelast) op een vat is aangesloten. Als de niveaumeter op deze manier geplaatst is, komt het niveau in de bypasskamer overeen met het niveau in het vat. De vlotter met vast ingebouwd magnetisch systeem dat in de bypasskamer is aangebracht, brengt het vloeistofniveau contactloos over naar het magnetisch display dat zich aan de buitenkant van de bypasskamer vindt. Hierin zijn, steeds 10 mm van elkaar, tweekleurige kunststof looprollen of roestvrij stalen kleppen met staafmagneten aangebracht.

Door het magnetische veld van het vaste magnetische systeem in de vlotter van de niveaumeter worden de displayelementen via de wand van de bypasskamer 180° gedraaid. Voor een toenemend niveau van wit naar rood, voor een dalend niveau van rood naar wit.

De niveaumeter laat dus zonder stroomtoevoer duidelijk het niveau van een vat zien.


Jauges de niveau et dataloggers Georgin

Hebt u een project? Laten we erover praten!