Onze producten

Druk

Van héél compacte, tot robuuste proces-druktransmitters.

Voor elke applicatie hebben wij een gepaste druksensor. Ook klassieke analoge manometers en digitale manometers zitten in ons gamma.

Via hydrostatische drukmeters / dompeltransmitters kunnen we ook niveau en volume meten.

Fuji® (verschil)druktransmitters 

De druksensoren van de FCX-serie meten continu druk, debiet, niveau en dichtheid. 

Het gamma drukmeetinstrumenten is geschikt voor alle soorten toepassingen: vloeistof, gas en stoom. De FCX-AII V5 druktransmitters zijn ontworpen volgens hoge kwaliteitsnormen om betrouwbare en veilige metingen te garanderen. Wat uw industrie ook is, de druktransmitters van Fuji Electric kunnen aan uw omgeving en eisen worden aangepast. Van een paar millibar tot de meest extreme drukken garanderen de instrumenten de nauwkeurigheid, stabiliteit en robuustheid die u verwacht.

Transmetteurs de pression process Fuji

 Keller® druktransmitters 

Keller is in Europa de marktleider op het gebied van industriele piezo-resistieve druktransmitters. Vele typen zijn dan ook leverbaar met een varieteit aan proces- en elektrische aansluitingen, drukbereiken, materialen en elektrische uitgangssignalen.

Ook in de OEM sfeer biedt  Keller  u ongekende mogelijkheden, waarbij de grote kracht van  Keller  ligt in lage prijzen bij grote aantallen. Omdat de druktransmitters van  Keller  uiteraard gebaseerd zijn op de eigen druksensoren, behoren ook de druktransmitters tot de meest stabiele en betrouwbare ter wereld.
Transmetteurs de pression Georgin

 Keller® digitale manometers 

Allerlei uitvoeringen van digitale manometers: éénvoudig en goedkoop, héél nauwkeurig, met datalogger, ATEX uitvoering.

Manomètres digitaux

Analoge Manometers 

Onze manometers (mechanische drukmeetinstrumenten) voor relatieve, differentële en absolute druk hebben zich al miljoenen malen bewezen. Voor de optimale oplossing voor het hoogste aantal toepassingen is er keuze uit meetsystemen met een buisveer-, doosveer- of membraanelement.

De manometers beschikken over schaalbereiken van 0 … 0,5 mbar tot 0 … 6.000 bar en meetprecisies tot 0,1 %. Voor de diverse behoeften in industriële en procesinstrumentatie bestaan er drukelementen van messing, roestvrij staal of speciale materialen.

Manomètres analogiques

Hebt u een project? Laten we erover praten!