Niveausensor

Bent u op zoek naar een niveausensor die u informatie levert over het niveau van het water in tanks, rivieren of andere vloeistofcontainers binnen uw bedrijf? Dan zit u goed bij B.I.P. Elneo uit Olen. U kiest bij ons uit een ruim aanbod aan instrumentatie en rekent op professioneel advies van onze vakkundige medewerkers. Wij denken steeds mee met onze klanten en hun applicatie en zoeken samen naar een oplossing. U vindt hier zeker de niveautransmitter die u nodig heeft!


Heeft u vragen over onze niveausensoren?

Complete oplossingen

Dynamische Bedrijf

Ultiem maatwerk

Een niveausensor in verschillende soorten en maten

Niveausensoren maken al jaren deel uit van de productieprocessen in tal van sectoren. U kunt bij ons terecht voor een niveausensor van Keller in verschillende uitvoeringen. De kabellengte, het drukbereik en het uitgangssignaal van de niveausensor, wij kunnen bijna alles op maat maken. Kiest u voor een digitale niveausensor via RS485 of SDI-12? Dan kunt u die in combinatie met een modemlogger ook draadloos uitlezen. Gaat u liever analoog te werk? Dan vindt u hier ook zeker wat u zoekt. Wij bieden u een zo volledig mogelijk aanbod aan, zodat u steeds het juiste product vindt aan een correcte prijs voor de niveaumeting van vloeistoffen.

Betrouwbare partner

Werkt u graag met het materiaal van Keller? Keller is een Zwitserse fabrikant van druksensoren en andere apparatuur om druk te meten. Verder is het een van onze partners. Wij zijn voor Keller exclusief verdeler in België. U vindt bij ons dus ook andere producten van dit merk, zoals:

·         Waterpeilmeters

·         Druksensoren  

·         Dataloggers

Naast een niveausensor van het toonaangevende merk Keller vindt u nog tal van andere kwaliteitsvolle producten en merken bij ons. Denk hierbij maar aan onder meer een snelkoppeling van het merk Rectus .

Odoo • Tekst en afbeelding

Geïnteresseerd in onze producten?

Odoo + afbeelding en tekst

Vraag informatie over de verschillende modellen

Weet u niet welk soort niveausensor u moet aanschaffen voor de werkzaamheden binnen uw bedrijf? Neem dan contact op met B.I.P. Elneo uit Olen, niet ver van Mechelen, en vraag aan onze medewerkers informatie over de verschillende modellen. Wij vertellen u graag voor welke niveausensor u het best kunt kiezen. Heeft u vragen? Stuur dan een e-mail naar info.bip@elneo.com of bel naar +32 14 25 75 50. Wij helpen u zo snel mogelijk verder.