Onze producten

Ultrasone debietmeter

Bent u op zoek naar een ultrasone debietmeter voor lucht of vloeistoffen of een debietmeter voor gassen? Met verschillende technologieën zoals ultrasoon, thermisch, vortex, elektromagnetische flowmeters, alsook via verschildruk, hebben wij bij B.I.P. Elneo in Olen voor de meest uiteenlopende applicaties een oplossing. Ontdek meer over onze ultrasone debietmeter en andere debietmeters voor gassen en vloeistoffen.

Een professionele ultrasone debietmeter 


Kies een ultrasone debietmeter voor lucht of vloeistoffen via draagbare meters met montage langs de buitenkant of vaste montage. De ultrasone debietmeter is ook beschikbaar in ATEX én we beschikken ook over  een hydrostatische drukmeter


Débitmètres à ultrasons

Rotameter of VA-meter 

Rotameters of VA-meters zijn héél eenvoudige mechanische debietmeters. Ze kunnen gebruikt worden voor zowel gassen als vloeistoffen. Ze geven een visuele indicatie zonder voedingsspanning.


Rotamètres

Debietmeters voor gassen 


Thermische gasmassaflowmeters en -controllers (een flowmeter met een geïntegreerd regelklepje) die zijn gebaseerd op het bypass concept worden generaliserend “MFC’s” (MassFlowController) genoemd. De RED-Y debietsmeters zijn in het bijzonder geschikt voor kleinere gasstromen. De kleinste volle schaal waarde is 25 mln/min, de grootste 450 ln/min. MFC’s zijn heel economische instrumenten! De standaarduitvoering van Vögtlin is de Smart Series, die eventueel ook in systemen gebouwd kan worden om bijvoorbeeld branders te regelen of om gasmengsels te maken. In farmaceutische toepassingen kan geschakeld worden tussen de verschillende gassen die gebruikt worden om bioreactoren aan te sturen. Voor meer industriële applicaties is een IP-67 versie beschikbaar, die ook voor ATEX zone 2 toepassingen ingezet kan worden. De Compact Series kan 24 VDC extern of batterijgevoed zijn. Het instrument kan ingesteld worden via een aanraakscherm en optioneel uitgevoerd met een handbediend precisieregelventiel. Het programma van Vögtlin omvat bovendien een serie “Pressure Controllers”. Die instrumenten regelen niet de flow, maar  de druk . De basis van de instrumenten is  een druktransmitter , die gekoppeld wordt aan een flowregelaar.

Débitmètre à ultrasons

Elektromagnetische debietmeting 

De elektromagnetische debietmeter is de meest gebruikte flowmeter voor geleidende vloeistoffen. Dit is prijs-technisch de beste oplossing voor (afval)water.

Débitmètres électromagnétiques

                    Debietmeting via verschildruk 

                    Debietmeting via verschildruk is de meest gebruikte flowmeting geschikt voor vloeistoffen, gassen en stoom. Pitotbuis, orifice, venturi, nozzle, V-cone etc. zorgen voor een verschildruk die via een verschildruktransmitter een debiet zal meten.


                    Pression différentielle

                    Stel ons gerust verdere vragen

                    Als u nog meer informatie wenst over onze ultrasone debietmeter of een debietmeter voor gassen, mag u ons altijd vragen stellen. We geven u met plezier meer uitleg. We hebben ook andere systemen voor de  niveaumeting van vloeistoffen . Ook voor  samplingsystemen zit u goed bij ons. Neem contact op met ons bedrijf in  onderdelen voor technische installaties  voor verdere vragen over de ultrasone debietmeter. Dat doet u door een e-mail te sturen naar info.bip@elneo.com . U kunt ook bellen naar  +32 14 25 75 50 .

                    Hebt u een project? Laten we erover praten!