Onze labels en certificeringen

Label Great Place to Work

Elneo Groep heeft het label  Great Place to Work 2021  ontvangen, dat organisaties certificeert waar welzijn op het werk centraal staat.

Dit label beloont de vele inspanningen die Elneo Groep sinds 2004 heeft geleverd om de mens in het middelpunt van de onderneming te plaatsen en de onderneming te doen blijven bloeien!

Elneo Great place to work

Label  Best Managed Companies

Elneo werd door Deloitte, Econopolis en de KU Leuven bekroond met het label Best Managed Companies 2021 & 2022 !

Wij sluiten ons aan bij een prestigieuze club van 24 Belgische bedrijven die bekend staan om hun organisatorische uitmuntendheid, zoals EASi, CE+T Group, Easyfairs, Soudal en Thomas & Piron.

Elneo BMC

 ISO 9001 certificering

Certificatie volgens ISO 9001 herkent de effectiviteit van ons bedrijf en laat ons toe om u te voorzien van kwaliteit, veiligheid en prestaties. Het vereist een nauwkeurige definitie van onze processen en instructies, evenals een permanent toezicht op ons kwaliteitsbeheer.

Het toont de mogelijkheid om regelmatig een product te leveren dat aan uw eisen voldoet, en ook aan de eisen die door de wet worden opgelegd. Het verzekert de eerbiediging van de toegestane termijnen. Het garandeert de uitvoering van verbeteringsprocessen.

ISO 9001

Hebt u een project? Laten we er over praten!