Onze Partners

Samen leveren wij u expertise en kwaliteitsmaterialen.

Fitok  is een fabrikant van koppelingen, kraantjes, drukregelaars, sampling systemen en zoveel meer. Sterk in op maat uitwerken van projecten.
Alleima (vroeger Sandvik) is een fabrikant van onder andere buizen (tubing) voor de instrumentatie. Topkwaliteit uit voorraad leverbaar.
Intertec is wereldleider op het gebied van beschermkasten voor de instrumentatie.  Produceert eveneens eigen elektrische verwarmingselementen (ATEX), alsook volledige “shelters”.
Voegtlin is een Zwitserse fabrikant van thermische massadebietmeters en MFCs voor gassen.
CMOS Technologie met zeer snelle reactietijden.

Parker Hannifin IPD (Instrumentation Product Division).  Het meest uitgebreide gamma van koppelingen, kranen, manifolds en andere toebehoren van verbindingen voor instrumentatie.

Parker beschikt over het merendeel van de internationale certificering in de zeer precieze domeinen (offshore, hoge zuiverheid, …) 
Fuji Electric  is een Japans bedrijf voor elektrotechniek en meetapparatuur. Fuji heeft een dochteronderneming in Frankrijk, gevestigd in Auvergne, die beschikt over een produktie-eenheid die gespecialiseerd is in meetinstrumenten voor de industrie: druk-, debiet- en temperatuurmeting en analyse.
Keller is een Zwitsers fabrikant van druksensoren. Per jaar worden ca. 600.000 druksensoren geproduceerd als basis voor industriële druktransmitters, niveausensoren, digitale manometers en niveau- en drukdataloggers. KELLER produceert sensoren voor drukbereiken vanaf 0..5mbar tot 0..1000bar
Dutch Regulators is een in Nederland gevestigd bedrijf dat rvs drukregelaars voor gas- en vloeistoftoepassingen vervaardigt.
Pressure Tech werd in 2000 opgericht in het Verenigd Koninkrijk en is een gerenommeerde wereldwijde fabrikant van ISO-9001 gecertificeerde drukregelaars voor de olie- en gasindustrie. Hun 316 SS drukregelaars, geschikt voor drukken tot 1.380 bar (20.000 psi), worden wereldwijd veel gebruikt in hogedrukregelsystemen. 
Wika  is een wereldmarktleider op het gebied van druk, temperatuur, en niveaumeting. 
Autoclave Engineers is een fabrikant van hoge druk koppelingen en kranen, deel van de Parker Hannifin Group.
Bestobell is een fabrikant van cryogene valves, deel van de Parker Hannifin Group.
Rectus is een fabrikant van snelkoppelingen, deel van de Parker Hannifin Group.
Insert Deal is een fabrikant van grotere drukregelaars voor gassen en vloeistoffen in verschillende materialen.
Marsh Bellofarm is een Amerikaanse fabrikant van drukregeltoestellen. Electropneumatische om vormers, drukregelaars met hoge precisie.
Sfere is een Franse fabrikant van uitlezingen (oa type diginorm).
Platon is een Engelse fabrikant van debietmeters. Pitotbuiz en (FloBar), mechanische en elektronische debietmeters met variabele sectie (rotameters).
Kirchner und Tochter is een Duitse fabrikant van debietmeters met variabele sectie (rotameters) voor de industrie en laboratoria. Vervaardiging “op maat” van gegradueerde buizen voor iedere toepassing.
Thermon produceert elektrische en stoom heat tracing apparatuur. Het bedrijf biedt instrumentenbundels, analyse-umbuizen, commerciële en industriële heat tracing en sneeuw- en ijssmeltapparatuur.