Onze bedrijfswaarden 


Bij Elneo Groep worden bedrijfswaarden hoog in het vaandel gedragen. Ze zorgen immers voor een positief en dynamische sfeer.

Daarom hebben we, in samenwerking met het personeel, een project opgestart om deze waarden te bepalen. De waarden kunnen samengevat worden in 4 kernzinnen, waarover we hieronder meer uitleg geven.

We nemen onze strategische beslissingen altijd in overeenstemming met deze waarden.

Wij doen al het mogelijke om het goede voorbeeld te geven en om deze waarden in stand te houden in ons bedrijf.


 
Elneo France Valeurs

Vrijheid en vertrouwen geven om autonomie en verantwoordelijkheid te ontwikkelen.

Deze waarde is de rode draad in het bedrijfs- en personeelsbeheer. Wij geven aan iedereen de vrijheid om zijn werk te regelen zoals hij/zij het wenst. Deze filosofie van werken is niet altijd evident. We moeten deze stap echter nemen om de energie en het potentieel van ieder te stimuleren.

 
Elneo France Instrumentation

Samen enthousiast en optimistisch vooruitgaan.

Alleen gaan we veel sneller, samen gaan we veel verder. De samenwerking en de teamgeest maken sinds het begin deel uit van het DNA van de firma.

Het dus belangrijk voor ons om een een sterke gemeenschappelijke dynamiek te creëren rond teamspirit, enthousiasme en optimisme. Daarom doen wij er alles aan zodat deze coöperatieve aanpak in het bedrijf gewaarborgd wordt.

Distributeur FITOK France

De persoonlijke behoeften leren kennen om elkaar meer te respecteren.

Empathisch leren omgaan met anderen zal op termijn bijdragen tot betere onderlinge communicatie en wederzijds respect. Bij Elneo willen wij dat de behoeften van iedereen worden erkend en zonder vooroordelen worden aanvaard. Dit respect moet op elk ogenblik aanwezig zijn, in elke vorm van communicatie.

Hydrogène France

Ontplooien in een aangename werkomgeving.

Wij brengen een groot deel van ons leven door op het werk. We vinden het belangrijk dat deze momenten op de meest optimale en aangename manier beleefd worden. De tijd die we doorbrengen op ons werk, draagt ook bij aan onze persoonlijke evolutie. Wij willen er daarom voor zorgen dat iedereen zich goed voelt en dat iedereen een goed evenwicht vindt in zijn leven.

Resoneren deze waarden met u? Word lid van ons team!