Digitale manometers

Digitale manometers, oftewel drukmeters, zijn zeer geavanceerde apparaten die heel nauwkeurige drukmetingen doen. De resultaten van de metingen worden dan op een display weergegeven. Bij B.I.P. Elneo uit Olen vindt u digitale manometers van Keller die geschikt zijn voor de werkzaamheden binnen uw bedrijf. Deze meters worden in veel verschillende industrieën gebruikt, zoals in de farmaceutische en voedselverwerkende sector.


Heeft u vragen over onze digitale manometers?

Complete oplossingen

Dynamische Bedrijf

Ultiem maatwerk

Voordelen van digitale manometers

Aan het gebruik van digitale manometers zijn enkele voordelen verbonden. De resultaten van de drukmetingen zijn zeer snel af te lezen, met nauwkeurige sensoren. U kunt deze instrumenten gebruiken om lange druk, piekdruk, specifieke druk of kleine drukveranderingen te meten. De prijzen van digitale manometers liggen natuurlijk wel hoger dan die van de klassieke manometers. Gebruikt u liever analoge manometers voor uw drukmetingen? Ook die vindt u terug bij ons bedrijf voor onderdelen van technische installaties

Odoo • Tekst en afbeelding

Geïnteresseerd in onze producten?

Odoo + afbeelding en tekst

Contacteer de medewerkers voor meer informatie

Heeft uw bedrijf nood aan betrouwbare en goedkope manometers? Dan bent u bij B.I.P. Elneo uit Olen aan het juiste adres. U vindt in ons aanbod verschillende digitale manometers die eenvoudig in gebruik zijn en die de druk nauwkeurig opmeten. Neem gerust contact op met onze medewerkers als u meer informatie wilt over onze digitale manometers. Dat kan door te bellen naar +32 14 25 75 50 of een e-mail te sturen naar info.bip@elneo.com. Wij staan u graag te woord met professioneel advies over al onze producten, zoals een Hastelloy-koppeling en meer.