Volledig aanbod instrumentatie

Samen naar een oplossing zoeken

Gespecialiseerde medewerkers

Home / Waterpeilmeter

Waterpeilmeter

Met een waterpeilmeter kunt u vanop afstand de waterkwaliteit en het waterniveau monitoren in bijvoorbeeld sluizencomplexen of watertanks. Zo’n waterstandmeter is vaak eenvoudig in gebruik en wordt gebruikt in verschillende sectoren. Wilt u ook vanop afstand het waterniveau monitoren? Dan vindt u bij BIP Elneo uit Olen, in de omgeving van Mechelen, hiervoor de geschikte waterpeilmeter.

Bent u benieuwd naar meer?

Bekijk al onze producten

De stand van het waterpeil meten met een waterpeilmeter

Tegenwoordig hoeft de gebruiker van de waterpeilmeter het meetpunt niet meer te bezoeken om over de gemeten data te beschikken. Door een niveausensor aan te sluiten op de waterstandmeter ontstaat er een compleet loggermodem voor niveaumetingen. Communicatie is mogelijk via 3G, LoRa of Narrow Band. De data worden automatisch opgeslagen en geregistreerd in een database. Het is ook mogelijk om de waterpeilmeter vanop afstand te (her)programmeren en configureren. De mogelijkheid bestaat ook op de meetpunten van de waterstandmeter in Google Maps aan te tonen. Wilt u meer weten over een van onze recente realisaties met instrumenten van Keller? Lees dan zeker de referentie van een van onze klanten op onze website.

Waterpeilmeter - BIP Elneo
Brochure - BIP Elneo

Stel al uw vragen over dit meetinstrument

Heeft u een waterpeilmeter of dompeltransmitter nodig om het waterpeil te meten in bijvoorbeeld een sluizencomplex? Of krijgt u graag eerst wat meer informatie over de waterstandmeter? Neem dan contact op met de medewerkers van BIP Elneo uit Olen, in de omgeving van Mechelen. U kunt ons al uw vragen stellen, wij staan u graag te woord. U kunt rekenen op professioneel advies zodat u alles weet over dit interessante meetinstrument. Heeft u nog vragen? Neem telefonisch contact met ons bedrijf op via 014257550 of stuur een e-mail naar info.bip@elneo.com.