Volledig aanbod instrumentatie

Samen naar een oplossing zoeken

Gespecialiseerde medewerkers

Home / Rvs-koppeling

Rvs-koppeling

Een rvs-koppeling, ook wel een roestvaste koppeling genoemd, is een koppeling die corrosiebestendiger is dan een stalen of messing exemplaar. Bij deze producten ontstaat er een laag roest op de buitenkant die het onderliggende materiaal beschermt. Koppelingen van rvs zijn, door de hoge dichtheid, over het algemeen iets zwaarder dan andere koppelingen. U kunt bij BIP Elneo uit Olen, in regio Mechelen, zeker terecht als u op zoek bent naar een koppeling van roestvrijstaal.

Bent u benieuwd naar meer?

Bekijk al onze producten

Wat moet u weten over een rvs-koppeling?

Als u kiest voor een koppeling van rvs, dan geniet u van enkele voordelen. Een koppeling van rvs is sterker dan een andere koppelingen, en kan veel hogere temperaturen aan. Daarnaast is het roest- en kalkbestendiger dan een andere stalen koppeling. Hier hang natuurlijk wel een prijskaartje aan. U betaalt voor een rvs-koppeling meer dan voor een koppeling van gewoon staal. Sommige sectoren, waaronder de voedingsindustrie en chemie, geven meestal hun voorkeur aan rvs-koppelingen. Zoekt u iets anders dan koppelingen in roestvrij staal? U kunt bij ons kiezen uit allerlei koppelingen van verschillende materialen. Wij zijn verdeler van verschillende merken, u heeft dus keuze genoeg als u bijvoorbeeld op zoek bent naar een koppeling voor uw gasadapter. Behalve deze koppelingen hebben we ook afsluiters en manifolds.

RVS koppeling - BIP Elneo
Brochure - BIP Elneo

Vraag meer informatie over deze instrumentatie

Bent u op zoek naar een robuuste rvs-koppeling maar krijgt u hier graag wat meer informatie over? Dan zit u goed bij BIP Elneo uit Olen. Zo ziet u meteen welke instrumenten wij nog allemaal verkopen. Om uw materiaal veilig te beschermen kunt u bij ons ook terecht voor beschermkasten. Heeft u vragen of opmerkingen over een rvs-koppeling? Neem dan contact met ons op. Bel naar 014257550 of stuur een e-mail naar info.bip@elneo.com. Wij helpen u meteen verder en staan klaar met professioneel advies.