Multibox beschermkast

Een multibox beschermkast van Intertec heeft verschillende doeleinden. De kast vormt als het ware een beschermend omhulsel voor wat eronder zit. Dat kan van alles zijn, denk bijvoorbeeld maar aan transmitters of belangrijke apparatuur. Onze multibox beschermkast beschermt ook tegen verschillende weersomstandigheden en ongewenste bezoekers. B.I.P. Elneo uit Olen biedt u een ruim aanbod aan beschermkasten. Wij bieden producten van verschillende merken aan zodat wij de klant voldoende voorstellen kunnen doen. Onze gespecialiseerde medewerkers staan u graag bij met professioneel advies en zoeken samen met u naar een geschikte oplossing. 


Heeft u vragen over onze multibox beschermkasten?

Complete oplossingen

Dynamische Bedrijf

Ultiem maatwerk

Kies voor een multibox beschermkast

Een multibox beschermkast van ons is een volledig uitgeruste geïsoleerde behuizing voor uw apparatuur en instrumenten. U kunt kiezen voor een complete multibox beschermkast die geschikt is voor zowel zeer hoge als lage omgevingstemperaturen. Onze beschermkasten zijn in vele uitvoeringen en afmetingen leverbaar. We produceren een uitgekiend systeem met vele mogelijkheden zoals montage-elementen, montagerails en pijp- en wandbevestiging. Met een multibox beschermkast kunt u bijvoorbeeld uw manometers veilig beschermen. 

Odoo • Tekst en afbeelding

Geïnteresseerd in onze producten?

Odoo + afbeelding en tekst

Bekijk ons uitgebreide assortiment

Bent u op zoek naar een multibox beschermkast? Neem dan een kijkje tussen ons uitgebreide assortiment van beschermkasten, rvs-koppelingen en zo veel meer. Heeft u specifieke vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met de medewerkers van B.I.P. Elneo. Zij staan u graag te woord en vertellen u meer over het gebruik en de voordelen van een multibox beschermkast. Bel naar +32 14 25 75 50 en wij helpen u zo snel mogelijk verder.