Volledig aanbod instrumentatie

Samen naar een oplossing zoeken

Gespecialiseerde medewerkers

Home / Rectus snelkoppeling

Rectus snelkoppeling

Werkt u graag met producten van het merk Rectus en bent u op zoek naar een robuuste snelkoppeling? Dan moet u bij BIP Elneo uit Olen zijn. Wij zijn verdeler van verschillende merken, waaronder Rectus. Het merk Rectus is fabrikant van snelkoppelingen en maakt deel uit van de Parker Hannifin Group. U vindt in ons uitgebreide productgamma dus zeker de Rectus snelkoppeling die u nodig heeft.

Bent u benieuwd naar meer?

Bekijk al onze producten

Kies voor een Rectus snelkoppeling

U kunt kiezen voor een Rectus snelkoppeling in rvs, messing of een ander materiaal. Deze snelkoppelingen zijn verkrijgbaar met zowel enkelzijdige als dubbelzijdig afsluitende koppelingen. U kunt steeds terecht bij ons gespecialiseerde medewerkers voor persoonlijk advies. Samen met u zoeken we naar het gepaste materiaal aan een goede prijs-kwaliteit. U kunt hiernaast ook bij ons terecht voor een Fitok koppeling. Daarnaast vindt u in ons assortiment ook precisiebuizen in combinatie met koppelingen zoals dubbele snijringkoppelingen.

Rectus snelkoppeling - BIP Elneo
Brochure - BIP Elneo

Koop producten van dit merk

Wilt u een snelkoppeling kopen van het merk Rectus? Dan zit u goed bij BIP Eneo. Wij kopen en verkopen instrumenten van verschillende fabrikanten en voorzien onze klanten van een uitgebreid gamma. U kunt steeds rekenen op uitgebreid en professioneel advies. Heeft u vragen over een snelkoppeling van Rectus? Bel dan naar 014257550 of stuur een e-mail naar info.bip@elneo.com, wij helpen u zo snel mogelijk verder.