Fitok-koppeling

Bent u op zoek naar een Parker- of Fitok-koppeling? Die vindt u bij B.I.P. Elneo uit Olen. B.I.P. staat voor Belgian Instrumentation Products. Technische bijstand en een uitstekende service staan in ons bedrijf centraal. Ons gespecialiseerde team staat steeds voor u klaar met deskundig advies. Wij zoeken samen met u naar de beste oplossing voor uw bedrijf en werken een op maat gemaakt voorstel uit.


Heeft u vragen over onze fitok koppelingen?

Complete oplossingen

Dynamische Bedrijf

Ultiem maatwerk

Wij leveren de meest kwaliteitsvolle Fitok-koppeling

Fitok is een fabrikant van onder andere drukregelaars, samplingsystemen en koppelingen; u vindt hier dus zeker de koppeling die u nodig heeft. Door onze samenwerking met verschillende partners, zijn wij in staat om u een zo volledig mogelijk aanbod van producten aan te bieden. Naast een kwaliteitsvolle koppeling van het merk Fitok, kunt u bij ons ook terecht voor andere koppelingen. Wilt u koppelingen van Hastelloy gebruiken? Of geeft u de voorkeur aan koppelingen van roestvrij staal? Bekijk ons ruime aanbod en ontdek wat wij, naast koppelingen zoals een Fitok-koppeling, nog te bieden hebben.

Odoo • Tekst en afbeelding

Geïnteresseerd in onze producten?

Odoo + afbeelding en tekst

Kies voor producten van dit merk

Bent u op zoek naar een koppeling van het merk Fitok? Dan bent u bij B.I.P. Elneo aan het juiste adres. Wij kopen en verkopen instrumentatie voor verschillende sectoren en werken samen met meerdere fabrikanten. We zijn dan ook verdeler van verschillende merken, waaronder Fitok. In ons ruime assortiment vindt u dus zeker de Fitok-koppeling die u nodig heeft. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +32 14 25 75 50 of door ons contactformulier in te vullen. Wij helpen u zo snel mogelijk verder en zoeken samen naar dé perfecte oplossing voor uw bedrijf!