Werkt u graag met producten van het merk RECTUS en bent u op zoek naar een robuuste snelkoppeling? Dan moet u bij BIP Elneo uit Olen zijn. Wij zijn verdeler van verschillende merken, waaronder Rectus. Het merk Rectus is fabrikant van snelkoppelingen en maakt deel uit van de Parker Hannifin Group. 

U vindt in ons uitgebreide productgamma dus zeker de Rectus snelkoppeling die u nodig heeft.

Kies coor een rectus snelkoppeling


U kunt kiezen voor een Rectus snelkoppeling in rvs, messing of een ander materiaal. Deze snelkoppelingen zijn verkrijgbaar met zowel enkelzijdige als dubbelzijdig afsluitende koppelingen

U kunt steeds terecht bij ons gespecialiseerde medewerkers voor persoonlijk advies. Samen met u zoeken we naar het gepaste materiaal aan een goede prijs-kwaliteit. U kunt hiernaast ook bij ons terecht voor een FITOK koppeling.

Daarnaast vindt u in ons assortiment ook precisiebuizen in combinatie met koppelingen zoals dubbele snijringkoppelingen.

Odoo • Tekst en afbeelding

Koop producten van RECTUS

Wilt u een snelkoppeling kopen van het merk Rectus? Dan zit u goed bij BIP Eneo. Wij kopen en verkopen instrumenten van verschillende fabrikanten en voorzien onze klanten van een uitgebreid gamma. U kunt steeds rekenen op uitgebreid en professioneel advies.

Heeft u vragen over een snelkoppeling van Rectus? Bel dan naar 
+32 (0)14 25 75 50  of stuur ons een e-mail ons contactformulier in te vullen.

Hebt u een project? Laten we erover praten!