Bent u op zoek naar een kwalitatief hoogwaardige drukregelaar voor een gasfles? Dan moet u bij  B.I.P. Elneo in Olen  zijn. Een drukregelaar zorgt ervoor dat de gasdruk die uit uw gasfles komt, gereduceerd wordt naar een constante druk voor uw gasapparatuur. De druk in een gasfles is niet altijd gelijk en verschilt vaak met de buitentemperatuur. Uw installatie of toepassing vraagt echter wel om constante gasdruk. Hiervoor worden drukregelaars gebruikt.

Waarom moet er een drukregelaar op een gasfles?


U heeft een drukregelaar op een gasfles nodig om het gas in het toestel dat u  onder druk  wilt zetten, te krijgen. Als u een gasdrukregelaar op een gasfles aansluit, stroomt het gas vanuit de fles de drukregelaar in. Daarna kunt u het gas met een slang naar het gewenste apparaat transporteren. Gasdrukregelaars voor gasflessen bestaan in alle soorten en maten. Weet u niet welk model u nodig heeft? Dan staan onze ervaren medewerkers u graag bij met professioneel advies. Hiernaast kunt u bij ons ook terecht voor  een gasadapter  om druk in vloeibare en gasvormige stoffen te detecteren. Wist u dat wij zelfs over  vrachtwagens op waterstof beschikken? 

Odoo • Tekst en afbeelding

Vraag om meer informatie

Bent u op zoek naar een drukregelaar voor een gascilinder of wilt u meer informatie over een van onze andere producten, zoals  een snelkoppeling van Rectus ? Neem dan contact op met de medewerkers van  B.I.P. Elneo . Dat kan door  het contactformulier  in te vullen. Wij helpen u graag verder. Heeft u specifieke vragen? Dan kunt u ook altijd bellen naar  +32 14 25 75 50 .

Hebt u een project? Laten we erover praten!