Digitale manometers, oftewel drukmeters, zijn zeer geavanceerde apparaten die heel nauwkeurige drukmetingen doen. De resultaten van de metingen worden dan op een display weergegeven. 

Bij BIP Elneo uit Olen, nabij Mechelen, vindt u digitale manometers van Keller die geschikt zijn voor de werkzaamheden binnen uw bedrijf. Deze meters worden in veel verschillende industrieën gebruikt, zoals in de farmaceutische en voedselverwerkende sector.

Voordelen van digitale manometers


Aan het gebruik van digitale manometers zijn enkele voordelen verbonden. De resultaten van de drukmetingen zijn zeer snel af te lezen, met nauwkeurige sensoren. U kunt deze instrumenten gebruiken om lange druk, piekdruk, specifieke druk of kleine drukveranderingen te meten. De prijzen van digitale manometers liggen natuurlijk wel hoger dan die van hun analoge variant.

Gebruikt u liever analoge manometers voor uw drukmetingen? Ook die vindt u terug bij ons bedrijf.


Odoo • Tekst en afbeelding

Contacteer de medewerkers voor meer informatie!

Heeft uw bedrijf nood aan betrouwbare en goedkope manometers? Dan bent u bij BIP Elneo uit Olen, nabij Mechelen, aan het juiste adres. U vindt in ons aanbod verschillende digitale manometers die eenvoudig in gebruik zijn en die de druk nauwkeurig opmeten.

Neem gerust contact op met onze medewerkers als u meer informatie wilt over onze manometers. Dit kan door  het contactformulier in te vullen of door te bellen naar +32 (0)14 25 75 50.

Hebt u een project? Laten we erover praten!