Bij B.I.P. Elneo vindt u zeker de hastelloy-koppeling die u nodig heeft. In ons ruime productgamma vindt u verschillende koppelingen van uiteenlopende materialen zoals monel, titanium en PFA. Ons grote aanbod aan instrumentatie van verschillende merken geeft ons de vrijheid om correcte voorstellen te doen aan onze klanten. U kunt steeds terecht bij onze professionele medewerkers voor gericht advies. Voor een hastelloy-koppeling zit u goed bij ons!

Veilige en kwaliteitsvolle hastelloy-koppeling


Veiligheid en kwaliteit staan bij ons voorop. Wij zijn in het bezit van het ISO 9001-certificaat. Dit certificaat erkent de effectiviteit van ons bedrijf. U kunt dus rekenen op kwaliteitsvolle en veilige producten. Hastelloy is een legering van chroom, kobalt, molybdeen en nikkel. Een koppeling van hastelloy is duur, hard en moeilijk te bewerken, maar goed bestand tegen hoge temperaturen en corrosie. Een hastelloy-koppeling wordt daarom gebruikt in gasturbines zoals vliegtuigmotoren, maar ook in scheikundige reactoren. In ons grote assortiment vindt u ook  andere koppelingen . Zo hebben we onder meer  snijringkoppelingen  voor hydraulische leidingen. Andere interessante opties zijn corrosiebestendige  koppelingen in rvs .

Odoo • Tekst en afbeelding

Vraag naar de mogelijkheden

Heeft u een hastelloy-koppeling nodig? Die vindt u bij ons. Neem gerust contact op met onze gespecialiseerde medewerkers. Vraag naar de verschillende mogelijkheden van een hastelloy-koppeling. Dat kan door te bellen naar +32 14 25 75 50 of een e-mail te sturen naar info.bip@elneo.com. Wij staan u graag te woord en geven gepast advies. U zult merken dat er ook snelkoppelingen in inox in ons assortiment zitten.

Hebt u een project? Laten we erover praten!