Koppeling voor waterstof 

Bent u op zoek naar een geschikte koppeling voor waterstof? Dan zit u goed bij B.I.P. Elneo uit Olen. Koppelingen met dubbele dichtingsring zijn het meest geschikt voor waterstof, aangezien ze lekdicht én veilig zijn. Wij beschikken over verschillende soorten koppelingen voor waterstof en andere gassen en vloeistoffen. 

 

Heeft u vragen over koppelingen voor waterstof?

Complete oplossingen

Dynamische Bedrijf

Ultiem maatwerk

Wij beschikken over de koppeling voor waterstof die u nodig heeft 

Wanneer u in ons aanbod duikt, zult u meteen merken dat wij verschillende soorten koppelingen voorzien voor waterstof en andere industriële gassen en vloeistoffen. Zo raden wij de hoogkwalitatieve hastelloy-koppeling aan, die een grote weerstand heeft tegen onder meer corrosie. Al onze koppelingen zijn verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen, waardoor u er zeker van kunt zijn dat u de perfecte koppeling voor bijvoorbeeld waterstof zult vinden bij ons! Wist u overigens dat wij een vooruitstrevend bedrijf zijn dat in de toekomst van de aarde investeert? Dan doen wij door oplossingen te zoeken met groene waterstof

Odoo • Tekst en afbeelding

Geïnteresseerd in onze producten?

Odoo + afbeelding en tekst

Bekijk ons ruime aanbod 

Bent u geïnteresseerd in onze koppeling voor waterstof of andere producten? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden. Dat doet u snel en eenvoudig door te bellen naar het nummer +32 14 25 75 50 of door een bericht via ons contactformulier achter te laten.