Volledig aanbod instrumentatie

Samen naar een oplossing zoeken

Gespecialiseerde medewerkers

Home / Keller datalogger

Keller datalogger

BIP Elneo uit Olen is verdeler van het merk Keller en verkoopt onder andere een datalogger om het waterniveau te meten. Naast Keller verdelen we nog verschillende andere merken zodat wij onze klanten een zo volledig mogelijk aanbod van instrumentatie kunnen aanbieden. Bent u op zoek naar een Keller datalogger? U vindt bij ons zeker het model dat u nodig heeft. Daarnaast kunt u ook steeds rekenen op een excellente service en op specifiek advies van onze gespecialiseerde medewerkers. Samen zoeken wij naar dé oplossing die u nodig heeft.

Bent u benieuwd naar meer?

Bekijk al onze producten

Grond- en regenwater meten met een Keller datalogger

Bent u op zoek naar een apparaat om een waterstandsmeting uit te voeren? Dan biedt een Keller datalogger zeker een oplossing. Een Keller datalogger kan gebruikt worden voor peilbuismetingen en getijdemeting. Daarnaast kunt u het ook gebruiken om de stand van grond- en regenwater, oppervlaktewater en artesisch water mee te meten. Een Keller datalogger maakt de opslag van hydrostatische druk, luchtdruk, watertemperatuur en waterhoogte mogelijk. De instrumenten zijn van uitstekende kwaliteit en de batterij heeft een levensduur van meer dan tien jaar. Naast een datalogger kunt u ook bij ons terecht voor andere producten van Keller. Zo verkopen wij bijvoorbeeld ook een waterpeilmeter van Keller of verschillende (snel)koppelingen.

Keller datalogger - BIP Elneo
Brochure - BIP Elneo

Vraag informatie over dit product

Wilt u het niveau van grond- en regenwater meten en wilt u hiervoor een datalogger van het merk Keller gebruiken? Neem dan contact op met de medewerkers van BIP Elneo uit Olen, in de buurt van Mechelen. Vraag gerust meer informatie over dit product. Wij helpen u graag verder. Heeft u vragen over Zwitsers fabrikant Keller? Bel ons dan op het nummer 014257550 of stuur een e-mail naar info.bip@elneo.com. Wij staan u graag te woord.