Fittings voor waterstof 

B.I.P. Elneo beschikt over verschillende soorten fittings voor waterstof en andere gassen. De fittings worden in veel systemen gebruikt, voornamelijk bij vloeistofkoeling, gasdistributie, smering, pneumatiek en algemeen transport van gassen en vloeistoffen. Lees verder en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen! 

 

Heeft u vragen over fittings voor waterstof?

Complete oplossingen

Dynamische Bedrijf

Ultiem maatwerk

Duik in onze collectie aan fittings voor waterstof 

Wij zijn u graag van dienst indien u op zoek bent naar hoogkwalitatieve fittings voor waterstof of andere vloeistoffen en gassen. Door de fittings kunnen buizen en slangen aan distributiesystemen en andere materialen vastgekoppeld worden. In combinatie met onze afsluiters voor waterstof, bent u nog zekerder dat uw werkzaamheden efficiënt én veilig zullen verlopen. Bent u niet zeker welke fittings voor waterstof u nu nodig heeft? Ons gemotiveerde en enthousiaste team helpt u graag een juiste keuze te maken en naar huis te gaan met de correcte materialen en meetinstrumenten. 

Odoo • Tekst en afbeelding

Geïnteresseerd in onze producten?

Odoo + afbeelding en tekst

Contacteer ons voor meer informatie over fittings 

Wilt u graag een beroep doen op ons voor fittings voor waterstof? Of bent u op zoek naar andere koppelingen voor waterstof? Bel dan naar het nummer +32 14 25 75 50 of stuur een e-mail naar info.bip@elneo.com. Dankzij onze uitgebreide kennis en certificeringen, rekent u bij ons op een dienstverlening die tot in de puntjes verzorgd zal worden!