Volledig aanbod instrumentatie

Samen naar een oplossing zoeken

Gespecialiseerde medewerkers

Home / Digitale manometers

Digitale manometers

Digitale manometers, oftewel drukmeters, zijn zeer geavanceerde apparaten die heel nauwkeurige drukmetingen doen. De resultaten van de metingen worden dan op een display weergegeven. Bij BIP Elneo uit Olen, nabij Mechelen, vindt u digitale manometers van Keller die geschikt zijn voor de werkzaamheden binnen uw bedrijf. Deze meters worden in veel verschillende industrieën gebruikt, zoals in de farmaceutische en voedselverwerkende sector.

Bent u benieuwd naar meer?

Bekijk al onze producten

Voordelen van digitale manometers

Aan het gebruik van digitale manometers zijn enkele voordelen verbonden. De resultaten van de drukmetingen zijn zeer snel af te lezen, met nauwkeurige sensoren. U kunt deze instrumenten gebruiken om lange druk, piekdruk, specifieke druk of kleine drukveranderingen te meten. De prijzen van digitale manometers liggen natuurlijk wel hoger dan die van hun analoge variant. Gebruikt u liever analoge manometers voor uw drukmetingen? Ook die vindt u terug bij ons bedrijf.

Digitale manometers - BIP Elneo
Brochure - BIP Elneo

Contacteer de medewerkers voor meer informatie

Heeft uw bedrijf nood aan betrouwbare en goedkope manometers? Dan bent u bij BIP Elneo uit Olen, nabij Mechelen, aan het juiste adres. U vindt in ons aanbod verschillende digitale manometers die eenvoudig in gebruik zijn en die de druk nauwkeurig opmeten. Neem gerust contact op met onze medewerkers als u meer informatie wilt over onze manometers. Dit kan door te bellen naar 014257550 of een e-mail te sturen naar info.bip@elneo.com. Wij staan u graag te woord met professioneel advies.