Referentie

Waterstof

BIP Elneo is al vele jaren actief in de wereld van waterstof.  Op korte termijn is waterstof een belangrijke drager van energie geworden, waar er vooral voor groene (= duurzame) waterstof veel subsidies zijn vanuit Europa en Vlaanderen.

Uiteraard moet er met waterstof voorzichtig worden gewerkt.  Waterstof is een erg licht gas en dus snel ontvlambaar. In de mobiliteit wordt waterstof onder drukken tot 700 bar of hoger toegepast. Waterstof in leidingen, kleppen en afsluiters kan makkelijker ontsnappen dan andere gassen want waterstof is het lichtste gas.

Odoo + afbeelding en tekst

BIP Elneo werkt al vele jaren in de wereld van technische gassen, alsook toepassingen op waterstof op hoge druk.

We werken samen met fabrikanten van tubing en valves en fittings welke topkwaliteit produceren alsook de typische certificaten voor waterstof zoals EC79, ATEX etc hebben.

Ook druktransmitters met verguld membraan hebben we in het gamma om de permeatie van waterstof te vertragen.

BIP Elneo is bovendien lid van Waterstofnet waar we de laatste actualiteit volgen en onze technische kennis over waterstoftoepassingen uitbreiden.

We hebben ook veel referenties bij andere leden van waterstofnet welke al veel jaren tevreden klant zijn!

Contacteer ons vrijblijvend voor toepassingen en vragen over waterstof met betrekking tot leidingwerk, kraantjes, druktransmitters enz.

We kunnen zowel losse componenten als engineering met uitgewerkte systemen voorstellen.  

Uiteraard kunnen we verschillende referenties geven op aanvraag.

Hieronder alvast een voorbeeld van een paneeltje welke gemaakt is voor op waterstof 700bar : 

Odoo • Tekst en afbeelding

Ontdek in video een concrete toepassing van onze klant CBM.TECH, waarvoor BIP Elneo materiaal en haar expertise leverde:

 
 

Hebt u ook een project? Laten we erover samen spreken!