Home / Waarden

Wie zijn wij ?

Elneo werd in 1968 opgericht door Henri Bouhy als Technofluid en was voornamelijk actief binnen de pneumatische sector. Ons bedrijf kende doorheen de jaren een sterke evolutie zowel professioneel als menselijk.
Vandaag zijn we actief in compressoren, pneumatica en instrumentatie en telt ons bedrijf 65 werknemers, verdeeld over 3 sites in Awans, Wetteren en Olen.In 2016 namen Jonathan en Mathieu Bouhy het roer over;“ Wij hebben besloten om deze uitdaging aan te gaan, omdat we overtuigd zijn van de basis die Elneo defineert.”

Van in het begin was de positieve mentaliteit, groepssfeer en het enthousiasme binnen het bedrijf opvallend aanwezig. Iedereen draagt actief bij aan dit resultaat en het een zeer grote kans voor ons. Het is een kostbaar geschenk die onze vader ons heeft toevertrouwd en we zullen alles in het werk stellen om de firma verder te ontwikkelen in deze richting.

Om de duurzaamheid en de ontwikkeling van ons bedrijf te garanderen, moeten we constant, snel en efficiënt evolueren. Deze cultuur van veranderen is diep geworteld in onze firma vanaf de oprichting en heeft geleid tot wat ze vandaag is. Hoewel veranderingen niet altijd even gemakkelijk zijn en ook zekere risico’s inhouden, zullen wij verder deze weg volgen.