RVS voor tubing

Rvs is een uitstekende optie voor tubing. Roestvrij staal is namelijk corrosiebestendig. Bij BIP Elneo uit Olen, niet ver van Mechelen, vinden we een oplossing voor uw systeem. Dankzij onze decennialange ervaring hebben we de nodige expertise om u advies op maat te geven.


Heeft u vragen over onze rvs tubing?

Complete oplossingen

Dynamische Bedrijf

Ultiem maatwerk

RVS is een uitstekende optie voor tubing

Rvs is dankzij zijn corrosiebestendige eigenschappen een uitstekende optie voor tubing, zeker in vergelijking met een klassieke stalen buis. Bij BIP Elneo uit Olen, niet ver van Mechelen, hebben we koppelingen in rvs, alsook precisiebuizen in roestvrij staal. De precisiebuizen en andere tubing in rvs is van Europese topkwaliteit. Ze zijn zowel beschikbaar in metrische als duimse maten beschikbaar, respectievelijk vanaf 3 mm en 1/16″. We bieden ook analysesystemen aan voor vloeistoffen en gassen. Zo zijn onze samplingsystemen een degelijke optie. 

Odoo • Tekst en afbeelding

Geïnteresseerd in onze producten?

Odoo + afbeelding en tekst

Blijf niet met vragen zitten

Heeft u nog vragen over onze service of specifiek over de mogelijkheden van rvs voor de tubing van uw systemen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We geven u met plezier meer uitleg. U kunt ons bereiken door het contactformulier in te vullen, een e-mail te sturen naar info.bip@elneo.com of te bellen naar het nummer 014257550.