Een luchtverdeler van BIP Elneo staat zeer hoog aangeschreven als het om kwaliteit gaat. Een airheader is een veelgebruikte manier om lucht te verdelen. U kunt in het ruime assortiment van BIP Elneo uit Olen kiezen uit verschillende modellen. 

Weet u niet goed welk model u moet kiezen? Vraag dan advies aan onze gespecialiseerde medewerkers. Zij staan u graag te woord en zoeken samen met u naar een instrument dat prijstechnisch correct is en dat u een oplossing kan bieden.

Airheader op maat gemaakt


Een airheader is een verdeelblok waar de inkomende luchtstroom (of ander gas) via meerdere uitgangen gesplitst kan worden. Deze luchtboom of luchtverdeler is meestal gemaakt uit rvs of messing.

Bijna altijd is dit een uitvoering op maat van de klant gemaakt. Het aantal uitgangen, met meestal kraantjes op, kan verschillen maar ook de afmetingen en type kraantjes kunnen anders zijn.

Op de kraantjes kunnen er ook koppelingen komen zodat er héél eenvoudig buizen of flexibele tubing kan aangesloten worden. Ook speciale wensen, zoals kraantjes welke kunnen afgesloten worden met een hangslot of met een ontluchting zijn mogelijk. BIP Elneo maakt deze airheaders op maat van uw specificaties.

Naast uitvoeringen op maat hebben wij ook enkele standaard luchtverdelers uit voorraad leverbaar.

Odoo • Tekst en afbeelding
Odoo + afbeelding en tekst

Vraag meer informatie!

Bent u op zoek naar een luchtverdeler of wilt u hier meer informatie over?

Neem dan contact op met de medewerkers van BIP Elneo. Dit kan door het   contactformulier in te vullen of door te bellen naar +32 (0)14 25 75 50.

Hebt u een project? Laten we erover praten!