Volledig aanbod instrumentatie

Samen naar een oplossing zoeken

Gespecialiseerde medewerkers

Home / Keller druksensor

Keller druksensor

Een Keller druksensor staat zeer hoog aangeschreven als het om kwaliteit gaat. Een Keller druktransmitter wordt ook wel een van de meest stabiele en betrouwbare druksensoren genoemd. U kunt in het ruime assortiment van BIP Elneo uit Olen kiezen uit verschillende modellen. Weet u niet goed welk model u moet kiezen? Vraag dan advies aan onze gespecialiseerde medewerkers. Zij staan u graag te woord en zoeken samen met u naar een instrument dat prijstechnisch correct is en dat u een oplossing kan bieden.

Bent u benieuwd naar meer?

Bekijk al onze producten

Kies de Keller druksensor die u nodig heeft

Keller heeft zich ontwikkeld tot de grootste en meest innovatieve fabrikant ter wereld. Als u kiest voor een druksensor van marktleider Keller, dan maakt u de juiste keuze. U vindt bij ons voor elke applicatie de gepaste druksensor. De Serie M5 druksensor van Keller bijvoorbeeld is ontworpen voor héél dynamische metingen tot 50kHz. U kunt ook kiezen voor een sensor die gebruikt kan worden in explosiegevaarlijke zones. Ook als u op zoek bent naar een exemplaar voor farmaceutische toepassingen zit u goed bij ons. Bent u tevreden van het merk Keller en zoekt u naast een druksensor nog naar andere instrumenten? Bekijk dan zeker eens de niveausensoren of dataloggers van dit merk.

keller druksensor - BIp Elneo
Brochure - BIP Elneo

Neem contact met ons op

Heeft u interesse in een kwaliteitsvolle Keller druksensor? Krijgt u graag eerst wat meer informatie over dit product vooraleer u tot een aankoop overgaat? Neem dan contact op met BIP Elneo, in de omgeving van Mechelen. Onze gespecialiseerde medewerkers laten u graag kennismaken met de Zwitserse partner Keller en informeren u over deze betrouwbare druksensor. Stuur gerust een e-mail naar info.bip@elneo.com of bel naar 014257550. Wij helpen u meteen verder en staan u graag te woord.