Home / Beschermkasten

Beschermkasten

GRP polyester instrumentkasten, beschermkasten en cabinets. Volledig uitgeruste geïsoleerde shelters.
Alsook een compleet pakket ATEX explosieveilige verwarmingen.

In combinatie met manifolds worden complete instrumentkasten geleverd geschikt
voor zeer lage en ook hoge omgevingstemperaturen.

Contacteer ons voor uw vragen of applicatie !

Diabox

GRP diagonaal gedeelde beschermkast.
Ideaal om instrumentatie te beschermen tegen vorst, condensvorming, corrosie en direct zonlicht. Intertec Diabox is verkrijgbaar in verschillende afmetingen.

Multibox

De kasten in dit veelzijdige beschermingsconcept zijn in vele uitvoeringen en afmetingen leverbaar. Een uitgekiend systeem met vele mogelijkheden zoals montage-elementen, montagerails, pijp en wandbevestiging. Intertec Multibox is verkrijgbaar in verschillende afmetingen.

Heater

Verwarmingselementen, optioneel in ATEX uitvoering, beschermen instrumentatie-applicaties tegen bevriezing. Temperatuurcontrole is mogelijk vie een simpele thermostaat tot een PID controller. Verschillende technologieën zoals convectie, conductie of verwarming via stoom of glycol. Intertec heaters zijn beschikbaar in verschillende afmetingen.

Cabinet

Geïsoleerde kasten in GRP (fiber Glass Reinforced Polyester) zijn bijna even sterk als rvs kasten maar wel liefst 75% lichter in gewicht. Deze beschermkasten kunnen niet roesten en zijn een ideale isolator. Basic uitvoeringen voor minder belastende applicaties en Classic cabinets voor zware toepassingen. Intertec cabinets zijn beschikbaar in verschillende afmetingen.

Shelter

Grote shelters op maat gemaakt voor uitdagende toepassingen.