Volledig aanbod instrumentatie

Samen naar een oplossing zoeken

Gespecialiseerde medewerkers

Home / Luchtverdeler

Luchtverdeler

Een luchtverdeler van BIP Elneo staat zeer hoog aangeschreven als het om kwaliteit gaat. Een airheader is een veelgebruikte manier om lucht te verdelen. U kunt in het ruime assortiment van BIP Elneo uit Olen kiezen uit verschillende modellen. Weet u niet goed welk model u moet kiezen? Vraag dan advies aan onze gespecialiseerde medewerkers. Zij staan u graag te woord en zoeken samen met u naar een instrument dat prijstechnisch correct is en dat u een oplossing kan bieden.

Bent u benieuwd naar meer?

Bekijk al onze producten

Airheaders op maat gemaakt

Een airheader is een verdeelblok waar de inkomende luchtstroom (of ander gas) via meerdere uitgangen gesplitst kan worden. Deze luchtboom of luchtverdeler is meestal gemaakt uit rvs of messing.
Bijna altijd is dit een uitvoering op maat van de klant gemaakt. Het aantal uitgangen, met meestal kraantjes op, kan verschillen maar ook de afmetingen en type kraantjes kunnen anders zijn.
Op de kraantjes kunnen er ook koppelingen komen zodat er héél eenvoudig buizen of flexibele tubing kan aangesloten worden. Ook speciale wensen, zoals kraantjes welke kunnen afgesloten worden met een hangslot of met een ontluchting zijn mogelijk. BIP Elneo maakt deze airheaders op maat van uw specificaties.
Naast uitvoeringen op maat hebben wij ook enkele standaard luchtverdelers uit voorraad leverbaar.

Brochure - BIP Elneo

VRAAG MEER INFORMATIE

Bent u op zoek naar een luchtverdeler of wilt u hier meer informatie over? Neem dan contact op met de medewerkers van BIP Elneo. Dit kan door het contactformulier in te vullen of een e-mail te sturen naar info.bip@elneo.com Wij helpen u graag verder en indien gewenst komen wij graag uw toepassing ter plaatse bespreken. Heeft u specifieke vragen? Dan kunt u ook altijd bellen naar 014257550.