Volledig aanbod instrumentatie

Samen naar een oplossing zoeken

Gespecialiseerde medewerkers

Home / Inox snelkoppeling

Inox snelkoppeling

Bent u op zoek naar een inox snelkoppeling voor uw bedrijf? Deze snelkoppelingen worden in veel verschillende sectoren gebruikt. Bij BIP Elneo vindt u zeker en vast de inox snelkoppeling die u nodig heeft. Krijgt u graag professionele hulp? Dan staan ons vakkundige medewerkers voor u klaar met advies op maat van uw bedrijf. Samen zoeken wij naar de oplossing die u nodig heeft.

Bent u benieuwd naar meer?

Bekijk al onze producten

Kies voor een inox snelkoppeling

Een inox snelkoppeling wordt in de volksmond ook wel eens een koppeling van roestvrij staal genoemd. Dit is een legering van chroom, ijzer, koolstof en nikkel. Als chroom in aanraking komt met zuurstof, vormt er zich een onzichtbaar laagje dat het onderliggende materiaal tegen verdere roestvorming beschermt. Wij zijn verdeler van verschillende merken. U kunt dus kiezen voor een inox snelkoppeling van een merk naar uw keuze. Het ruime productaanbod geeft ons meer vrijheid u prijstechnisch correcte voorstellen te doen. De laatste jaren zijn wij als bedrijf sterk geëvolueerd op zowel professioneel als persoonlijk vlak. Dit blijven wij doen om onze duurzaamheid en ontwikkeling te garanderen. We zijn ook in het bezit van het ISO 9001 certificaat. U kunt er dus op rekenen dat u bij ons veilige en kwaliteitsvolle producten aankoopt. Naast een inox snelkoppeling kunt u bij ons ook een niveausensor of hydrostatische drukmeters kopen.

Inox snelkoppeling - BIP Elneo
Brochure - BIP Elneo

Contacteer ons voor meer informatie

Wilt u meer informatie over een inox snelkoppeling? Bent u benieuwd naar wat u hiermee allemaal kunt doen? Neem dan contact op met de gespecialiseerde medewerkers van Belgian Instrumentation Products. Zij staan steeds klaar om op al uw vragen te antwoorden en geven gepast advies op maat van uw bedrijf. Stuur gerust een e-mail naar info.bip@elneo.com of neem telefonisch contact op via het nummer 014257550. Samen zoeken we naar de oplossing die u nodig heeft!