Volledig aanbod instrumentatie

Samen naar een oplossing zoeken

Gespecialiseerde medewerkers

Home / Hastelloy koppeling

Hastelloy koppeling

Bij BIP Elneo vindt u zeker de Hastelloy koppeling die u nodig heeft. In ons ruime productgamma vindt u verschillende koppelingen van uiteenlopende materialen zoals monel, titanium en PFA. Ons grote aanbod van instrumentatie van verschillende merken geeft ons de vrijheid om correcte voorstellen te doen aan onze klanten. U kunt steeds terecht bij onze professionele medewerkers voor gericht advies. Voor een koppeling van Hastelloy zit u hier goed!

Bent u benieuwd naar meer?

Bekijk al onze producten

Veilige en kwaliteitsvolle Hastelloy koppeling

Veiligheid en kwaliteit staan bij ons voorop. Wij zijn in het bezit van het ISO 9001 certificaat. Dit certificaat herkent de effectiviteit van ons bedrijf. U kunt dus rekenen op kwaliteitsvolle en veilige producten. Hastelloy is een legering van chroom, kobalt, molybdeen en nikkel. Een koppeling van Hastelloy is duur, hard, moeilijk te bewerken, maar goed bestand tegen hoge temperaturen en corrosie. Een koppeling uitgevoerd in een Hastelloy legering wordt daarom gebruikt in gasturbines zoals vliegtuigmotoren, maar ook in scheikundige reactoren. In ons grote assortiment van koppelingen vindt u onder andere ook snijringkoppelingen of koppelingen in rvs.

Hastelloy koppeling - BIP Elneo
Brochure - BIP Elneo

Vraag naar de mogelijkheden

Bent u op zoek naar een Hastelloy koppeling? Die vindt u bij BIP Elneo uit Olen. Neem gerust contact op met de gespecialiseerde medewerkers en vraag naar de verschillende mogelijkheden die u heeft met een Hastelloy koppeling. Dit kan door te bellen naar 014257550 of een e-mail te sturen naar info.bip@elneo.com. Wij staan u graag te woord en geven gepast advies. Op onze website kunt u ook ons nieuwe productoverzicht downloaden. Zo weet u bijvoorbeeld meteen of er ook snelkoppelingen in inox in ons assortiment zitten.