Volledig aanbod instrumentatie

Samen naar een oplossing zoeken

Gespecialiseerde medewerkers

Home / Druktransmitter

Druktransmitter

Als u in uw bedrijf met vloeibare of gasvormige stoffen werkt, dan is een druktransmitter onmisbaar. U kunt hiervoor terecht bij BIP Elneo in Olen. Wij staan steeds voor u klaar met professioneel advies en zoeken samen met u naar de beste oplossing.

Bent u benieuwd naar meer?

Bekijk al onze producten

Kies voor een kwaliteitsvolle druktransmitter

Een druktransmitter detecteert druk in vloeibare en gasvormige stoffen. De druk wordt gemeten door een mechanische buiging van het meetmembraan. De sensor in het meetmembraan zet de fysieke hoeveelheid druk dan om in een elektrisch signaal 4-20mA of 0-10V. Een druktransmitter bezorgt u betrouwbare en correcte meetresultaten. Het is dus belangrijk dat u investeert in een kwaliteitsvolle druktransmitter die voldoet aan hoge eisen. Dit meetinstrument is overal van toepassing waar een betrouwbare en nauwkeurige werking van belang is, denk maar aan de procesindustrie of voedingsmiddelen en farmaceutische industrie. Onze druktransmitters behoren tot de meest stabiele en betrouwbare ter wereld. U doet er als bedrijf dus alle belang bij om hierin te investeren. U kunt bij ons terecht voor heel compacte of net robuuste druktransmitters. Of bent u eerder op zoek naar analoge manometers of dataloggers? Ook die vindt u, net zoals drukregelaars voor een gasfles, in ons productgamma.

Druktransmitter - BIP Elneo
Brochure - BIP Elneo

Contacteer onze medewerkers

U kunt bij BIP Elneo terecht voor een betrouwbare druktransmitter om nauwkeurige metingen uit te voeren. Heeft u vragen over dit product? Neem dan contact op met de medewerkers door het contactformulier in te vullen, een e-mail te sturen naar info.bip@elneo.com. Voor dringende vragen kunt u ook bellen naar 014257550. Wij helpen u zo snel mogelijk verder. Bent u benieuwd naar ons assortiment? Op onze website kunt u ons nieuw productoverzicht downloaden.