Volledig aanbod instrumentatie

Samen naar een oplossing zoeken

Gespecialiseerde medewerkers

Home / Drukregelaar gasfles

Drukregelaar voor gasfles

Bent u op zoek naar een kwaliteitsvolle drukregelaar voor een gasfles? Dan moet u bij BIP Elneo in Olen zijn. Een drukregelaar zorgt ervoor dat de gasdruk die uit uw gasfles komt, gereduceerd wordt naar een constante druk voor uw gasapparatuur. De druk in een gasfles is niet altijd gelijk en verschilt vaak met de buitentemperatuur. Uw installatie of toepassing vragen echter wel om constante gasdruk. Hiervoor worden drukregelaars gebruikt.

Bent u benieuwd naar meer?

Bekijk al onze producten

Waarom moet er een drukregelaar op een gasfles?

U heeft een drukregelaar op een gasfles nodig omdat de hoge druk in de gasfles op geen enkel toestel aangesloten kan worden. Als u een gasdrukregelaar op een gasfles aansluit, stroomt het gas vanuit de fles de gasdrukregelaar in. Op die manier kunt u uw gasfles op het gewenste apparaat aansluiten. Gasdrukregelaars voor gasflessen bestaan in alle soorten en maten. Weet u niet welk model u nodig heeft? Dan staan onze ervaren medewerkers u graag bij met professioneel advies. Hiernaast kunt u bij ons ook terecht voor een gasadapter of druktransmitter om druk in vloeibare en gasvormige stoffen te detecteren.

Drukregelaar gasfles - BIP Elneo
Brochure - BIP Elneo

Vraag meer informatie

Bent u op zoek naar een drukregelaar voor een gascilinder of wilt u hier meer informatie over? Neem dan contact op met de medewerkers van BIP Elneo uit Olen. Dit kan door het contactformulier in te vullen of een e-mail te sturen naar info.bip@elneo.com. Wij helpen u graag verder. Heeft u specifieke vragen? Dan kunt u ook altijd bellen naar 014257550.