Volledig aanbod instrumentatie

Samen naar een oplossing zoeken

Gespecialiseerde medewerkers

Home / Dompeltransmitters

Dompeltransmitters

De dompeltransmitters van Keller zijn gebaseerd op de eigen druksensoren en behoren tot een van de meest stabiele en betrouwbare ter wereld. U kunt bij BIP Elneo uit Olen terecht voor de beste dompeltransmitters voor uw bedrijf. Ons ruime aanbod van instrumentatie maakt het mogelijk om u als klant de beste oplossing aan te bieden. Met behulp van onze instrumenten is een goede werking van uw bedrijf gegarandeerd!

Bent u benieuwd naar meer?

Bekijk al onze producten

Dompeltransmitters voor watermetingen

Dompeltransmitters worden gebruikt voor een continue vulstand- en niveaumeting van bijvoorbeeld grond- en drinkwater. U vindt in ons assortiment zeer compacte dompeltransmitters die ingezet kunnen worden in krappe ruimtes. Onze dompeltransmitters zijn van uitstekende kwaliteit en zijn, uiteraard, waterdicht gelast. Bent u nog op zoek naar ander materiaal dat de werkzaamheden binnen uw bedrijf kan vergemakkelijken? Dan vindt u in onze ruime productassortiment bijvoorbeeld ook hydrostatische drukmeters of verschillende koppelingen van de beste materialen.

Gecertificeerd bedrijf

De effectiviteit van ons bedrijf is gecertificeerd volgens ISO 9001. Dit laat ons toe om u te voorzien van kwaliteitsvolle en veilige dompeltransmitters die uitstekende prestaties leveren. Al onze producten voldoen daarnaast ook aan de eisen die door de wet opgelegd worden.

Dompeltransmitters - BIP Elneo
Brochure - BIP Elneo

Download ons productoverzicht

Wilt u dompeltransmitters kopen? Dan zit u goed bij BIP Elneo uit Olen. Onze gespecialiseerde medewerkers zoeken samen met u naar de beste oplossing en geven steeds gepast advies op maat. Wilt u weten wat wij naast deze instrumenten nog in ons aanbod hebben zitten? Dan kunt u op de website ons productoverzicht downloaden. Als u vragen of opmerkingen heeft, mag u altijd bellen naar 014257550 of een e-mail sturen naar info.bip@elneo.com. Wij helpen u zo snel mogelijk verder.